Evan WickhamWorshipTogether mi-au înviorat dimineaţa cu două cântece de laudă şi închinare scrise de Evan Wickham. Într-un amfiteatru în aer liber în cadrul unei tabere de vară, Evan Wickham, pe atunci la vârsta de 13 ani, s-a decis să îşi dedice inima în întregime Domnului său, Isus Hristos. Evan a avut mereu o foame după muzică, dar la scurt timp după acel moment care i-a schimbat viaţa, a început să dovedească o inimă pentru misiune. Părinţii lui Evan, lideri de închinare şi veterai ai grupurilor “The Jesus Movement” şi “The Way and Parable”, de asemenea au încurajat talentul în devenire al fiului lor implicându-l încă de la o vârstă fragedă în serviciile de închinare ale bisericii din care făceau parte şi provocându-l să înveţe sute de cântece populare de laudă şi să îşi scrie propriile compoziţii pe parcurs.

WorshipTogether promite că în următoarele luni ne va face cunoştinţă cu câteva din cântecele lui Evan. Săptămâna aceasta puteţi descărca un MP3 gratuit şi partitura pentru “Now unto the One”.

Tot pe WorshipTogether găsiţi şi un alt cântec al lui Evan, “Hallelujah Jesus“.

WorshipTogether de asemenea realizează un program intitulat “New Song Cafe” unde se întâlnesc cu autorii cântecelor şi discută despre povestea din spatele cântecului. Mai jos este un video clip în care Evan ne învaţă cum putem cânta “Now unto the One”. Audiţie plăcută!