Coperta album Graham Kendrick BanquetPe cel mai recent album al unuia dintre “părinţii fondatori” ai muzicii moderne de închinare, “Banquet” îl vedem pe Graham Kendrick revenind la rădăcinile sale acustice.

Mai înainte de imnurile care au inspirat milioane de oameni să mărşăluiască în numele lui Isus, şi mai înaintea cântecelor care au unit conţinutul marilor scriitori de imnuri cu accesibilitatea sunetelor contemporane, Graham a fost un artist folk şi acustic. Cântecele erau mijlocul de comunicare şi istorisirile pe care le comunicau erau centrul acţiunii.

Revenind la acest meşteşug, pe “Banquet” îl găsim pe Graham reflectând la ideea bisericii care se strânge împreună în unitate şi sărbătoare. Pe parcursul celor 12 cântece din componenţă — înregistrate în Nashville şi Atlanta cu Nathan Nockels şi Dan Wheeler — darul lui Graham nu a fost niciodată mai evident.

Graham spune: “Banquet a părut un titlu potrivit pentru o colecţie de cântece destinate comunităţii închinătoare — “sărbătoarea de dragoste” Agape, care este Biserica. Aici sunt cântece despre Cel căruia ne închinăm şi despre ceea ce credem, despre dragostea unuia pentru celălalt, slujirea, iertarea şi binecuvântarea, despre a dărui mai degrabă de a primi, despre a sta împreună ca unul în lupta pentru a face o diferenţă şi a oferi munca de zi cu zi ca o închinare. Sper că ele vor sluji spre a înălţa inimi, minţi şi voci în glorificarea Oaspetelui de onoare – Oaspetele de Onoare este prezent şi acolo este un loc pregătit pentru tine…”

Lista pieselor de pe acest album:

Building a house
Love each other
Banquet
On holy ground
Have you heard
Stand up
I Know He Lives
Apostles Creed
Risen
Merciful
Be glorified
The Peace